Beginjaarsduik 2004

Opgelet: deze duikdag werd in extremis afgelast en uitgesteld tot latere datum.
Nieuwe voorstellen voor een 'internationale duikdag' liggen reeds vast (klik hier), en zullen verder aangekondigd worden via email, en de forums van Diverscafe, Zeeroos en Seamaster.

2004 is er!!!
Het duikjaar 2003 hebben we alvast op de eindejaarsduik van 28 december bekroond met nog twee leuke Oosterschelde-duiken. En waarom nu ook niet het nieuwe jaar inluiden met opnieuw twee leuke Oosterschelde-duiken?

Zondag 04/01 plannen we onder het motto "eentje is geentje" twee leuke duiken. Voor een eerste duik(je) verzamelen we tegen 9u45-10u op de parking van de Berghse Diepsluis, en duiken ofwel daar ofwel rijden we door naar het gemaal van Strijenham (daar is het evenzeer quasi stromingsloos, en is er veel meer te zien onderwater). We willen te water gaan tegen 10u30, er terug uit tegen 11u15, en terug warm aangekleed met een hete tas soep in onze pollen tegen 11u45.
Om ons niet onnodig te moeten haasten, en ondertussen wat tijd te hebben voor het een beetje versterken van de inwendige mensen plannen we onze tweede duik om 14u op de Zoetersbout, uit het water tegen 14u45, omgekleed tegen 15u15 en dan kunnen we ginder ergens nog iets lekker warm gaan eten en/of drinken en vooral wat gezellig kletsen. En dan kunnen we nog allemaal op een treffelijk uur terug thuis zijn.

Men zegge het voort... Iedereen is meer dan welkom op dit cluboverschrijdende initiatief, voor alleen de eerste duik, of alleen de tweede, of beide duiken uiteraard, en als je 100% droog wil blijven en gewoon komen supporteren en wat gezellig kletsen ben je uiteraard ook zeer welkom !

Voor praktische afspraken zoals indeling van de duikploegen, enz., is het nuttig/nodig dat je vooraf je deelname bevestigt.
Laat snel iets weten! Op deze page kan je alvast de meest recente info/afspraken vinden. Hopelijk tot zondag !

Met sportieve groeten,

Luc

Meer info over de Berghse Diepsluis/Oesterdam: Link 1
Meer info over de Zoetersbout

Voor onze DC-duikvrienden: klik hier voor info/foto's van vorige DC-duikdagen...

Weersvoorspellingen Oosterschelde
Afspraken voor vervoer: voor de mensen uit het Leuvense spreken we af om 8u15 op de parking van Banden Janssens
Hebben reeds hun deelname bevestigd: Luc Dupas, Johan Wouters, Peter Brandt, Peter Janssens, Patrick Scherens, Frank Roobaert, Frederik Gekiere, Iron.Ludovic en Roger Rabbitz + 4 collega's (DC), ...


Laatste wijziging: Jan 3 18:47