godd

GrensOverschrijdende DuikDagen (GODD)

http://www.godd.be/

godd

Eerstvolgende duikdag: ZONDAG 05/12/2010

De GODD-data voor 2011: 06/02, 03/04, 05/06, 07/08, 02/10 en 04/12
Heel simpel... in principe gewoonweg iedere 1ste zondag van de even maanden...

Zaterdag 04/12, 21u: voor het moment lijkt het heel erg kantje boordje te worden wat de toestand van de wegen zal zijn morgenvroeg ! Het moet uiteindelijk allemaal leuk blijven en accidenten gaan riskeren is niet slim want een autoaccident is niet meer leuk. 't Zal dus afwachten zijn tot morgenvroeg om te kijken wat/hoe !!!
Zondagmorgen 7u45: in de regio Leuven is het 3C warm, de regen vannacht heeft straten en opritten sneeuwvrij gemaakt... het is prima vertrek-weer!

De 44ste GODD... en zoal bij andere december-GODD's staan de Grevelingen op de agenda:

We verzamelen om 10u aan Zuidlangeweg. Zoals klassiek inschrijven, briefing, ploegindeling en om 11u liggen we in 't water, tegen 11u45-12u er terug uit, een kort natje/droogje/kletsen (ouwehoeren voor onze NL-vrienden) en i.f.v. het (mooie) weer blijven we wat langer ter plekke plakken of rijden we al tegen 13u door naar de tweede duikstek. Wie de fles moet bijtanken kan dat daar in de buurt doen (v.b. De Grevelingen of De Kabbelaar).

Om 14u verzamelen we aan Scharendijke Haven, opnieuw eventueel bijkomende inschrijvingen, briefing, ploegindeling, en om 15u stappen we in het water, om dan na de duik gezellig na te kletsen in het lokale cafe/restaurant...

Breng je zelf een duikmaat mee? Prima! Kom je alleen? Ook prima, je vindt ter plaatse een goede buddy!
Hebben zich reeds aangemeld voor 05/12: Htweeo, Jeroen Goossens, Luc Dupas, Manuel de Kleine, Stofwolken (en zijn gekomen)... en hadden zich verder nog aangemeld: CyberWizzz, Elie De Buck, Fransdm, Jenny, Juan Moreno, Lazy Charles, PeterN, en nog vele anderen die nog niet hebben ingeschreven...