godd

GrensOverschrijdende DuikDagen (GODD)

http://www.godd.be/

godd

Eerstvolgende duikdag: zondag 06/10/2013

Verdere GODD-data voor 2013: 01/12
En voor 2014: 02/02, 06/04, 01/06, 03/08, 05/10 en 07/12

Heel simpel... in principe gewoonweg iedere 1ste zondag van de even maanden...

We kruisen de vingers voor een prachtige "indian summer" en Zeeland lonkt opnieuw... we gaan duiken in de Grevelingen en combineren de GODD met het Duikforum Tholenweekend 4-5-6/10:

We verzamelen om 10u aan Den Osse Nieuwe Kerkeweg. Zoals klassiek inschrijven, briefing, ploegindeling en om 11u liggen we in 't water, tegen de middag er terug uit, een kort natje/droogje/kletsen (ouwehoeren voor onze NL-vrienden) en i.f.v. het (mooie) weer blijven we wat langer ter plekke plakken of zoeken we een lokaal cafeetje op. Wie de fles moet bijtanken kan dat daar in de buurt doen (v.b. De Grevelingen en De Kabbelaar).

En voor de 2de duik verzamelen we om 14u aan Scharendijke De Kabbelaar, en daar is voor iedereen wat wils op duikgebied (de kleine wrakjes van De Rat en De Zeehond, eventueel Le Serpent, het kleine mooie oostelijke strekdammetje, enz.).
En dan nadien leuk en lekker après-diven bij De Kabbelaar zelf...

Breng je zelf een duikmaat mee? Prima! Kom je alleen? Ook prima, wij zorgen wel voor een goede buddy!

Hebben zich reeds aangemeld voor 06/10: Franky Dewulf, FrituurJP, Glenn Verhalle en Hanne en Wim, Harrie Kools, Herlinde Braet, Jenny, Kaatje en Ronald, Laurens, Lazy Charles, Luc Dupas, Saskia Peters, Willem Tell, en nog anderen die nog niet hebben ingeschreven...