godd

GrensOverschrijdende DuikDagen (GODD)

http://www.godd.be/

godd

Eerstvolgende duikdag: zondag 05/10/2014

De volgende GODD-data voor 2014: 07/12
en al voor 2015: 01/02, 05/04, 07/06, 02/08, 04/10 en 06/12
Heel simpel... in principe gewoonweg iedere 1ste zondag van de even maanden...

Het mooie weer houdt best nog wat aan zodat we kunnen genieten van een een prachtige "indian summer" in Zeeland en meer specifiek de Grevelingen...

We verzamelen om 10u aan Den Osse Nieuwe Kerkeweg. Zoals gewoon inschrijven, briefing, ploegindeling en om 11u liggen we in 't water, tegen de middag er terug uit, een kort natje/droogje/kletsen (ouwehoeren voor onze NL-vrienden) en i.f.v. het (mooie) weer blijven we wat langer ter plekke plakken of zoeken we een lokaal cafeetje op. Wie de fles moet bijtanken kan dat daar in de buurt doen (v.b. De Grevelingen en De Kabbelaar).

En voor de 2de duik verzamelen we om 14u aan Scharendijke De Kabbelaar, en daar is voor iedereen wat wils op duikgebied (de kleine wrakjes van De Rat en De Zeehond, eventueel Le Serpent, het kleine mooie oostelijke strekdammetje, enz.).
En dan nadien leuk en lekker après-diven bij De Kabbelaar zelf...

Schrijf je gelijk in! Breng je zelf een duikmaat mee? Prima! Kom je alleen? Ook prima, wij zorgen wel voor een goede buddy!

Hebben zich reeds aangemeld voor 05/10: Adam Kuyl, Alex Deceur, De Pappie's, FrituurJP, Hans Polspoel, Geert Carpentier, Glenn Verhalle, Herlinde Braet, Luc Dupas, Otto Eerdmans, Peter Beeldens, en nog anderen die nog niet hebben ingeschreven...