godd

GrensOverschrijdende DuikDagen (GODD)

http://www.godd.be/

godd

Eerstvolgende duikdag: zondag 03/04/2016

En de volgende GODD-data al voor 2016: 05/06, 07/08, 25/09 en 04/12
Heel simpel... in principe gewoonweg iedere 1ste zondag van de even maanden...
behalve dit jaar de oktober-GODD, dat wordt eind september wegens een Wet Wheels-clubreis in oktober!

De lente is begonnen... Zeeland roept... naaktslakken, zeedonderpadden en snotolven met eieren...

We verzamelen we om 10u aan de duikstek Stavenisse Vissteiger (HW 12u50). Zoals gewoon inschrijven, briefing, ploegindeling en om 11u liggen we in 't water, tegen de middag er terug uit, een kort natje/droogje/kletsen (ouwehoeren voor onze NL-vrienden).

We blijven daar dan ter plaatse voor de 2de duik (verzameling om 14u) en met wat geluk zijn de Pappie's opnieuw van de partij om ons te verwennen met een heel lekkere hap voor/tussen/na de duiken...

Schrijf je gelijk in! Breng je zelf een duikmaat mee? Prima! Kom je alleen? Ook prima, wij zorgen wel voor een goede buddy!

Hebben zich reeds aangemeld voor 03/04: Carla, Dirk Mols, Fidel en buddy, FrituurJP, Glenn Verhalle, Luc Dupas, en nog anderen die nog niet hebben ingeschreven...

Opgelet: zeker in de wintermaanden kunnen de weersomstandigheden behoorlijk roet in het eten gooien zodat soms last minute nog plannen moeten gewijzigd worden, maar er kunnen nog andere onvoorziene omstandigheden en redenen zijn voor last minute wijzigingen en/of belangrijke info.
Dus steeds even voor alle zekerheid de avond voordien deze page nog eens checken!!!

   Klik hier voor foto's van vroegere grensoverschrijdende duikdagen e.a. exploten en hier voor het 'tronieboek'   

GrensOverschrijdend... over de clubgrenzen heen, over de federatiegrenzen heen, over de landsgrenzen heen... grensoverschrijdend dus... en ook grensverleggend... Onze lands-, federatie/organisatie- en club-GrensOverschrijdende DuikDagen (GODD) zijn ondertussen al een prille traditie geworden! We hebben tot op heden een bont en leuk allegaartje van Vlamingen en Nederlanders zien opdagen, met duikers van zowel NOB, NELOS, Padi, VVW, IDEA, SSI, CEDIP, IADS, enz. Het is zeer tof om mensen van andere clubs of andere federaties, en die je dikwijls alleen maar onder een bepaalde (schuil)naam kent van op de diverse duikforums (Zoekertjes/Zeeroos, Duikforum.NL, Seamasters) of zelfs helemaal niet, eens in het "echt" te leren kennen... En bovendien is gezellig samen duiken, en een leuke babbel voor en na, dé ideale gelegenheid om eindelijk eens komaf te maken met al die wederzijdse vooroordelen die o zo dikwijls de kop opsteken in al die discussies over de diverse organisaties, enz... Uiteindelijk hebben we toch allemaal leren duiken om op een veilige manier te duiken en te genieten van het onderwaterleven en duiken we toch allemaal uiteindelijk in hetzelfde water...

godd Men zegge het voort... Iedereen is meer dan welkom op deze grensoverschrijdende initiatieven, voor alleen de eerste duik, of alleen de tweede, of beide duiken uiteraard, en als je 100% droog wil blijven en gewoon komen supporteren en wat gezellig kletsen ben je uiteraard ook zeer welkom! Je hoeft ook niet per sé zelf te zorgen voor een duikmaat, je vindt/krijgt ter plekke een goede duikmaat. Het enige wat we verwachten is dat je een gebrevetteerd duiker bent, medisch geschikt en verzekerd.
Deelname aan de duikdagen is volledig gratis, maar ingeval we ergens naar duikstekken gaan waar ter plekke duikgeld moet opgehoest worden moet dat uiteraard betaald worden...
A propos, voor de gezelligheid brengt iedereen zelf wat lekkers mee... en je kiest zelf maar... de ene heeft v.b. wat warme soep mee in een thermos, de andere wat koeken, of wat vlaai, of wat fruit...

Voor praktische afspraken zoals indeling van de duikploegen, enz., is het nuttig/nodig dat je vooraf je deelname bevestigt.
Op deze page kan je alvast de meest recente info/afspraken vinden. Hopelijk tot dan!

Met sportieve groeten,

Luc

Opmerking: aangezien het over een federatie/organisatie-overschrijdend evenement gaat, en v.b. iedere organisatie zijn eigen specifieke regelgeving heeft qua veiligheid en wie met wie en waar en wanneer mag duiken (v.b. brevet, ervaring, max. duikdiepte, deco of niet, enz.) enz., is iedere deelnemende duik(st)er zelf verantwoordelijk voor het checken en opvolgen van de regels van zijn/haar organisatie en staat iedere duiker zelf in voor zijn/haar eigen veiligheid, en neemt deel aan de GODD op eigen verantwoordelijkheid!


godd De DC-duikdag van 27 september 2003 was zeer gesmaakt, en we hebben 2003 duikend afgesloten met twee leuke Oosterschelde-duiken tijdens onze eindejaarsduik op 28 december.
De grensoverschrijdende duikdag van 28 februari 2004 kende ondanks het 'ruige' winterweer een heel mooi succes met een opkomst van een 30-tal mensen!
Onze grensoverschrijdende duikdagen hebben duidelijk de wind de zeilen... dat is alleszins iets wat niet kon ontkend worden op zondag 4 april 2004... Ondanks de gure wind die ons voor de eerste duik helemaal naar de Grevelingen blies waren we opnieuw met een 30-tal!
Op zondag 06/06/04 was het wel prima weer, maar omwille van allerlei communie- en andere feesten, clubactiviteiten, enz. was de opkomst een heel stuk minder, maar dat heeft zeker en vast de leut voor de aanwezigen niet kunnen bederven!!!
De duikdag van 08/08/04 was een supersucces met zowel in de voormiddag in Sprimont als in de namiddag in La Gombe telkens meer dan 70 duikers!!!! En... er is over deze GODD ook een reportage verschenen in "Duiken"...
Ruim 40 enthousiaste duikers, plus een bende supporters, tekenden present op onze 7de GODD, de duikdag van 10/10/04! En resem "oude" gezichten, en weer heel wat "nieuwe". Het zonnetje was ook van de partij en het OW-zicht was prima!
Op zondag 12/12/04, de 8ste GODD, waren er toch nog een 18 dappere duik(st)ers opgedaagd om de koude te trotseren voor 2 leuke duikjes... incl. de klassieke warme soep, en nu aangevuld met een warm Gluhweintje en de obligate gezellige après-duik...

Voor zondag 13/02/05 hebben de weergoden danig hun best zitten doen om met regen, sneeuw, hagel en een forse 7Bft NW-storm roet in het GODD-eten te gooien, maar 20 dappere duikers en een 10-tal supporterende niet-duikers hebben zich niet laten vangen en hebben toch veilig en leuk kunnen duiken...
De weergoden hadden niet echt goed weer besteld voor de 10de GODD van zondag 10/04/05, en de aanhoudende NW-wind heeft ons doen uitwijken naar de Zeelandbrug ipv Wemeldinge, maar dit kan het plezier van de 29 duik(st)ers en een handvol enthousiaste supporters niet klein krijgen hoor! Voor de 11de GODD van zondag 12/06/05 hadden 27 dappere duikers en duiksters zich aangemeld. 's Morgens was het zonnetje van de partij en hadden we een mooie heldere duik in de Grevelingen. In de namiddag werd het boven water wat somberder en onderwater was de zichtbaarheid aan de Zoetersbout niet subliem. Maar de superleuke après-duik in een cafee/restaurant in Bruinisse zorgde dat de dag niet meer stuk kon...
De jaarlijkse smikkel-smekkel GODD van 07/08/05 kon ditmaal op een 45-tal duik(st)ers, plus supporters, rekenen om de steengroeves van Sprimont en La Gombe te gaan verkennen. Met uiteraard als afsluiter een superheerlijk etentje in Sprimont...
Op 09/10/05 waren 48 duik(st)ers en een handvol supporters van de partij. Een aantal GODD'ers waren verjaard of hadden andere goeie excuses bedacht om ons uitgebreid te trakteren op balletjes in tomatensaus, pralines, koek, wijn, enz. enz. enz. ... en oh ja, de duiken waren weer behoorlijk leuk en de après-duik nog meer!
De 14de GODD van 11/12/05 bracht ondanks het kille weer een hartverwarmende 38 duik(st)ers en een handvol supporters bijeen. Een aantal DIR-vrienden waren ook van de partij en konden aan geïnteresseerden hun outfit demonstreren en ook laten uittesten. Ook deze keer zorgde een verjaarde GODD'er samen met nog andere GODD'ers voor lekkere versnaperingen zowel droog als nat... en oh ja, het is "klassiek" maar de duiken waren weer behoorlijk leuk en de après-duik nog meer!

De barre koude kon 20 duik(st)ers en wat supporters niet afschrikken om present te tekenen aan het Gemaal van Dreischor voor de eerste GODD van 2006 (de 15de op rij) van 05/02/2006 en nadien voor een plons op de Zoetersbout. Oh ja, het cafe/restaurant Storm in Bruinisse is ondertussen bijna een "klassieker" geworden voor leuke inter- en après-duikmomenten!
Een 40-tal duik(st)ers hebben met volle teugen van de Grevelingenduiken op de Nieuwe Kerkeweg en Scharendijke genoten van de 16de GODD op 02/04/2006, compleet uiteraard met de tussenduik- en naduikgeneugten en gezellig samenzijn!
Zaaaaaaaaalig... beter kan je de 17de GODD van 11/06/2006 niet beschrijven... een 40-tal duik(st)ers hebben heerlijk genoten van het prachtige weer en de leuke duiken op de Zoetersbout en de Nieuwe Kerkeweg en opnieuw waren de tussen- en naduikgeneugten onovertroffen.
Een klassieker... de 18de GODD van 06/08/2006 waar we terug de Ardeense steengroeven Sprimont en La Gombe gingen bezoeken, met achteraf een smikkel-smakkeldineetje in Sprimont. 's Morgens hadden we een 48 duik(st)ers die -bijna op de tast- in Sprimont rondsjeesden en 's namiddags waren we met 58 duik(st)ers om La Gombe te verkennen. Deze GODD was tevens een verbroedering met PLOUF.BE en dat viel reuzemee!
Op de GODD van 01/10/2006 werd opnieuw Zeeland 'onveilig' gemaakt door een 40-tal GODD'ers. Jammer genoeg waren de weergoden ons niet supergoed gezind en werden een aantal deelnemers wat afgeschrikt door wat golfslag op Strijenham maar wie bleef genoot van een heerlijke duik, en ook 's namiddags op Gorishoek zag het er allemaal op het eerste zicht wat 'erger' uit dan het effectief was en werden er prachtige duiken gemaakt!
De weergoden hebben ook -overigens totaal vergeefse- pogingen gedaan om onze 20ste GODD van 03/12/2006 om zeep te helpen, maar het is hen niet gelukt! De voorspelde zeer zware wind bleek uiteindelijk een stuk minder te zijn, en in de luwte van een grote mobilhome en met heel wat natjes en droogjes lekkers (o.a. overheerlijke soep van Htweeo, enz.) zat de sfeer er goed in. En omdat de duikstekken (Nieuwe Kerkeweg en Scharendijke Haven) zo gekozen waren dat de wind daar aflandig zat was het vlotjes doenbaar om op een veilige manier in/uit het water te gaan en relax te kunnen duiken.

Ooit moeten de weergoden toch gaan snappen dat de GODD'ers de "dappersten van alle duikers" zijn want ook op de 21ste GODD van 04/02/2007 waren de weersverwachtingen niet echt super en hadden de weergoden de dagen voordien uit alle macht zitten blazen en in de Zeelandsoep roeren... maar een 40-tal GODD'ers hebben genoten van een eerste duik op de Zoetersbout, met wisselende zichtbaarheid weliswaar en de enen hadden al wat meer geluk dan de anderen... en we hebben lang zitten twijfelen of de 2de duik nu wel of niet zou doorgaan op Scharendijke omdat de laatste berichten ivm de zichtbaarheid op die stek je niet vrolijk stemden... maar toch de knop doorgehakt en een superleuke duik kunnen maken op Scharendijke met een erg aanvaardbare zichtbaarheid! Zo zie je maar... niet geschoten is altijd ernaast...
Dat je geruchten altijd met een dikke korrel zout moet nemen is nog maar eens bewezen op de 22ste GODD van 01/04/2007... beetje wind op de Nieuwe Kerkeweg kon de pret niet drukken en een 40-tal GODD'ers hebben gezellig zitten ouwehoeren terwijl de mappen met de inschrijvingslijsten van hand tot hand gingen, de duik nadien was zeer leuk maar er liepen geruchten dat de zichtbaarheid op Scharendijke niet dat was en een aantal GODD'ers hebben dan de nochtans prachtige 2de duik laten schieten... zo zie je maar weer...
Voor de 23ste GODD van 03/06/2007 waren een 60-tal GODD'ers opgedaagd voor paar minder klassieke duikstekken als Anna-Jacobapolder en Stavenisse Vissteiger, en mede dankzij het prachtige weer vielen deze duikstekken zeer goed in de smaak... dus die komen in de toekomst zeker opnieuw voor op de GODD-kalender.
De 24ste GODD van 05/08/2007 kon klassiek als jaarlijkse steengroeven-GODD rekenen op zowel stralend goed weer als een superhoge opkomst... deze keer 92 duik(st)ers in zowel Sprimont als La Gombe, en met 's avonds een als steeds supergezellige en superlekkere smikkel&smekkel après-GODD in Sprimont.
De 25ste GODD van 07/10/2007 kon meer dan 40 GODD'ers bekoren om onder te duiken op Stavenisse Vissteiger en nadien op Anna-Jacobapolder, en nadien gezellig van een natje en een droogje te genieten met wat iedereen had meegebracht. Op nu naar de volgende reeks van 25 GODD's...
De wind/weer probeerde de 26ste GODD van 02/12/2007 de coulissen in te waaien maar een dikke 20 GODD'ers hebben toch genoten van de duiken op de Nieuwe Kerkeweg en het Gemaal van Dreischor! De initieel voorziene avond/nachtduik is evenwel "weggewaaid"...

De 27ste GODD van 03/02/2008 kon een 30-tal GODD'ers bekoren om naar de Zoetersbout en nadien naar Scharendijke te komen. En een paar 'dapperen' hebben zelfs de avondduik overwogen...
De 28ste GODD van 06/04/2008 bracht opnieuw een dikke 30 GODD's op de been op de Berghse Diepsluis maar de voorzien 2de duik op Anna-Jacobapolder is toen wegens een duikongeval op die stek weggevallen. Een aantal GODD'ers (Belgen en een enkele NL'er) hebben dan op de terugweg een 'spoelduik' in de Put van Ekeren gemaakt, en een aantal anderen zijn in Dreischor ondergedoken...
Een 20-tal GODD'ers hebben genoten van de 29ste GODD van 01/06/2008 met leuke duiken op de Berghse Diepsluis en het Gemaal van Strijenham... en een paar die-hards hebben d'er nog een leuke avondduik op de Berghse Diepsluis aan gebreid.
Tijdens de 30ste GODD van 03/08/2008 hebben een 35-tal GODD's alle hoeken en kanten van de steengroeves van Sprimont en La Gombe verkend, en 's avonds heerlijk genoten van de smikkel en smakkel tijdens de après-GODD in het lokale restaurant van Sprimont. Heerlijk gewoon... alles...
Beetje wind, wat malse regen, maar toch ook een leuk zonnetje af en toe tussen de wolken, en ach wat deren weer en wind als een dertigtal GODD'ers het niet aan hun hartje laten komen en geniten van de 31ste GODD van 05/10/2008 op de Bergse Diepsluis en nadien zeepaardjes spotten op Anna-Jacobapolder...
Op zondag 07/12/2008 was een leuk zonnetje van de partij om een 25-tal GODD'ers te verwelkomen en een leuke duik te bezorgen eerst op de Nieuwe Kerkeweg en dan nadien af te sluiten op Scharendijke Haven met uiteraard een gezellige warme aprè's-GODD in het lokale café-restaurant.

Zondag 01/02/2009, de eerste GODD van 2009, en gelijk prima weertje, meer dan 30 GODD'ers verzamelen op de Zoetersbout om daar de nieuwe trap naar het water uit te proberen, en nadien nog een lekker dobberduikje op het Gemaal van Dreischor... meer moet dat niet zijn.
Een dikke 20-GODD'ers zijn van het weer en de duiken komen genieten op zondag 05/04/2009 voor een eerste duik op de HW-kentering op de Vuilnisbelt, om dan nadien nog een duik op de Berghse Diepsluis mee te snoepen.
De Belgische regering moest hoogstnodig op zondag 07/06/2009 verkiezingen organiseren en omwille van deze overmacht hebben we die GODD dan maar verschoven naar zaterdag 06/06/2009 maar de 25-tal GODD'ers vonden het minstens even leuk op Dreischor (omwille van de massa duikers reeds aanwezig aan het Gemaal is dan uitgeweken naar de Zuidlangeweg) en nadien de Zoetersbout.
Augustus en de Steengroeven-GODD... dat is ondertussen een klassieker. Tijdens deze GODD van zondag 02/08/2009 hebben meer dan 40 GODD's opnieuw alle hoeken en kanten van de steengroeves van Sprimont en La Gombe verkend, en 's avonds was het weer onvoorstelbaar heerlijk smikkelen en smakkelen tijdens de après-GODD in het lokale restaurant van Sprimont. Zoals steeds, heerlijk gewoon... alles...
Na de augustus-steengroeven-GODD lonkte Zeeland ons weer en op zondag 04/10/2009 verzamelden een 30-tal GODD's zich op Dreischor Zuidlangeweg en nadien de Zoetersbout om van een rustig stralend zonnetje bovenwater en een mooie duik onderwater te genieten. En zoals steeds was de après-duik in het lokale restaurant Storm heel erg te genieten!
De laatste GODD van 2009 op 06/12 kon op een 20-tal deelnemers plus wat kantblijvers rekenen om nog eens van het Grevelingen-water te gaan genieten. En het Kabbelaars-café was een gezellige stek voor tussen en na de duiken!

Voor de eerste GODD van 2010 op 07/02 hadden de weergoden een strakke 25km/u ONO in petto maar uiteindelijk bleek het 's morgens windstil te zijn, met quasi rimpelloos water en mist die zorgde voor een rustgevend landschap... en 8 dappere GODD'ers hebben genoten van een relaxe duik op de Zoetersbout, en dan een leuke après-duik in een bruin cafeetje in Bruinisse, en dan nadien nog een mooie duik op het Gemaal van Dreischor. Geen grote opkomst maar wel een heel leuke bende... klein maar fijn heet dat dan.
De GODD van 04/04/2010 bracht een 15-tal GODD'ers naar Stavenisse Vissteiger en nadien naar Anna-Jacobapolder om relax te genieten van de onderwater Oosterscheldepracht! De klassieke nodige droogjes en natjes werden voor/na/tussen de duiken aan de man/vrouw gebracht en met veel smaak verorberd. Smaakte zoals steeds naar nog...
En op 06/06/2010 was het bij de 1ste duik wat wringen en passen om de auto's nog kwijt te geraken in de drukte aan het Gemaal van Strijenham maar een 25-tal GODD'ers lieten zich daar niet door ontmoedigen en genoten van de duik, en ook heel wat waren ook voor de 2de duik op Stavenisse Vissteiger van de partij. Met uiteraard tussen en na de duiken de nodige gezelligheid en natjes en droogjes aan de waterkant...
De ondertussen ook alweer klassieke augustus steengroeven-GODD van 01/08/2010 mocht rekenen op meer dan 45 enthousiaste deelnemers in Sprimont en nadien La Gombe... met als toetje de zoals steeds handen-en-vingers-aflikkende lekkere après-GODD in Sprimont.
De weergoden waren ons gunstig gezind op de 43ste GODD van 17/10/2010, en we mochten zelfs van een leuk nieuwsgierig zeehondjes genieten dat een paar keer kwam kijken naar die "rare snuiters" daar op de dijk...
Voor de laatste GODD van 2010, 05/12/2010, was het qua weer heel erg kantje boordje... de weergoden speelden echt niet mee, met sneeuw en ijzel en gure wind, maar de dag zelf was het een stalend zonnetje en een zuchtje wind en de wegen waren helemaal open en veilig ! Uiteindelijk hebben een 5-tal GODD'ers het gewaagd en hebben heerlijk genoten van leuke duiken en ook van de zalig heerlijke natjes en droogjes (lekkere soep, vingeraflikkende chocomousse, gebakjes, enz.).

De wind en het weer speelden niet echt goed mee voor de februari-GODD van 06/02/2011 en de 18 GODD'ers hadden enigszins gehoopt dat gezien de windrichting het zicht op St-Annaland wat beter was geweest dan nog geen halve meter... en daar is voor de 2de duik resoluut gekozen voor de Zuidlangeweg waar we metersver mooi zicht hadden.
De zon was van de partij om de 20-tal deelnemers van de GODD van 03/04/2011 al vrolijk opgewarmd onder te laten duiken in de Oosterschelde. Sommigen hebben het prachtig begroeide anker op de zuidelijke strekdam van Anna-Jacobapolder gevonden, anderen niet maar iedereen heeft genoten van de duiken...
De GODD van 05/06/2011 begon als een bewolkte miezerige regendag maar dat kan een 20-tal GODD'ers toch niet ontmoedigen om op Anna-Jacobapolder en nadien op Stavenisse Vissteiger te gaan genieten van het mooie onderwaterleven, en dit bij een al bij al erg goede zichtbaarheid op diepte. En in de loop van de dag kwam het zonnetje door de wolken prikken, en meer moet dat niet zijn he...
Augustus... dus jaarlijkse steengroeven-GODD, 07/08/2011 dit jaar brachten een dikke 30-GODD'ers naar het mooie duik-hinterland van Luik. Leuke duik, met veel vis, in Sprimont, nadien gaan genieten in de voor-elk-wat-wils steengroeve van La Gombe, om dan smikkelend en smekkelend te gaan nagieten van het heerlijke eten in Sprimont. Altijd weer opnieuw een heerlijke GODD-dag!
Op 02/10/2011 was een heerlijk stralend zonnetje en open hemel van de partij om de aanwezige GODD'ers te laten genieten van het prachtige onderwaterleven op Scharendijke. Met uiteraard weer een leuke afsluiter in De Kabbelaar.
Op 04/12/2011 vierden we de 50ste jubileum-GODD met twee leuke duiken in Scharendijke, en met een verrassingsfeestje/etentje tussen de 2 duiken in De Kabbelaar. Een 20-tal GODD-duikers waren van de partij onderwater, en nog een hele bende zorgde voor extra pret bovenwater...

De eerste GODD na de jubileum-GODD, die van 05/02/2012 is jammer genoeg last minute wegens barre/koude weer afgelast... maar niet getreurd... d'er komen er nog he...
Leuk zacht lenteweer, met lekkere gebakken kippenboutjes en -vleugeltjes vers van het vuur tussen de twee duiken door... meer moest dat niet zijn om iedereen te laten genieten van de GODD van 01/04/2012...
Op 03/06/2012 was een kleine maar krachtige kern GODD's aanwezig met erg veel Pappie's-lekkers om tussen en na de duiken heerlijk te smullen.
Zoals klassiek werd de Steengroeven-GODD van 05/08/2012 zowel leuk als lekker met de après-GODD in het lokale restaurantje in Sprimont. Een 40-tal GODD'ers hebben genoten van een prachtige dag.
Op -uiterlijk deze keer een- zaterdag 04/10/2012 hebben een 20-tal GODD'ers de weersvooruitzichten van guur winderig kil weer getrotseerd en genoteerd van twee prachtige duiken op Stavenisse Vissteiger met bovenwater mooie opklaringen en een dapper zonnetje en heerlijk gesmikkel en gesmakkel van de Pappies en Kaatje.
02/12/2012... guur weer, wind, hagel, regen... maar toch kon dit de leut van de 10-tal GODD'ers niet temperen en we hebben genoten van de duiken op Scharendijke Kabbelaar en de lekkere hotdogs en warme soep en lekkere koek tussen de duiken in, en de gezellige aprève-duik in de warmte van De Kabbelaar...

03/02/2013... de eerste GODD van 2013, wind, koud, guur, maar de enkele aanwezige GODD'ers hebben toch erg genoten van de duik op de Zoetersbout en nadien de Zuidlangeweg.
Zondag 07/04/2013 werd uiteindelijk toch een erg mooie dag met een leuk zonnetje en leuke duiken op Tholen.
Leuke sepia's, prachtige Galathea's, massa's platvisjes, enz. waren van de partij op 09/06/2013 om de GODD'ers te verwennen onderwater, en de Pappie's verwenden ons bovenwater met heerlijke scampi's in diverse sausen...
De jaarlijkse Steengroeven-GODD van zondag 04/08/2013 heeft een dikke 20-tal GODD'ers naar Sprimont en La Gombe gelokt, met nadien weer de even leuk als lekkere après-GODD in het lokale restaurantje van Sprimont... een prachtige dag over de ganse lijn!
De GODD van 06/10/2013 bracht 15-GODD's op de been, om te genieten van een al bij al leuk weertje en mooie duiken in de Grevelingen... op naar de laatste GODD van 2013...
Zondag 01/12/2013, een mooie winterse dag, 10 GODD's hebben genoten van leuke duiken met goed zicht onderwater in de Grevelingen, en lekker Pappies-gesmikkel tussen en na de duiken... 2014 staat voor de deur...

Op 02/02/2014 hebben we met een 10-tal GODD's alvast het nieuwe GODD-jaar ingezet met een leuke (en lekkere) duik op St-Annaland en dan nadien een vervolg op Anna-Jacobapolder, en dit allemaal onder een stralende hemel.
Meer dan 20 GODD'ers hebben op 06/04/2014 genoten van het Zeeuwse water, met deze keer ook eens opnieuw een duik op de kentering op Gorishoek Punt, en tussen de duiken door, en nadien waren er weer de culinaire hoogstandjes van de Pappie's...
01/06/2014... de 65ste GODD al, and still counting... een zalige zonnige dag, heerlijk vertoeven aan de Oosterschelde... een gezellige bende van 27 GODD'ers die tussen/na de duiken culinair verwend werden met lekkere erwtensoep en vers gebakken curryworsten, en heerlijke koek en taart enz...
03/08/2014... de jaarlijkse steengroeven-GODD met nadien heerlijk smikkelen en smakkelen in Sprimont... een 40-tal GODD'ers waren van de partij en hebben bovenwater en onderwater genoten...
Het begon al wat frisser te worden, alhoewel een stralende zon heel veel goed maakte... op 05/10/2014 genoten een 12-tal GODD'ers plus aanhang/supporters van een prachtige duikdag aan de Grevelingen, superleuke duiken en gezelligheid voor/tussen/na de duiken.
Zondag 07/12/2014... de weergoden hadden rotslecht weer voorzien voor Zeeland, dan maar uitgeweken naar een meer beschutte duikstek... de eerste GODD in het Zilvermeer! Eens wat anders, en ook best leuk, voor de 8 GODD'ers die het weer wilden trotseren.
Zondag 01/02/2015... opnieuw hadden de weergoden hadden rotslecht weer voorzien voor Zeeland, dus dan maar opnieuw uitwijken naar een meer beschutte duikstek... in dit geval de waterskiplas Battenbroek in de buurt van Mechelen, waar alleen maar in de winter mag worden gedoken. Eens wat anders, en ook weer best leuk en après-duik lekker gezellig in/rond de Pappie's-caravan nog wat smikkelen en smakkelen...
Zondag 05/04/2015 had voor de aanwezige GODD'ers een heerlijke zonnige lentedag in petto... mooie duiken en verder aangevuld met de tussen- en naduikse Pappie's smikkel-en-smakkel... meer moet dat niet zijn...
Zondag 07/06/2015, een prachtige zonnige Zeeland-dag aan de Grevelingen, met opnieuw ook bovenwater gezellig en veel lekkers en leuk met de Pappie's...
De jaarlijkse Steengroeven-GODD... zondag 02/08/2015, een stralend mooie dag, een 20-tal GODD'ers, leuke duiken in de steengroeven, en nadien overheerlijke natjes en droogjes in Sprimont...
Zondag 04/10/2015, Zeeland, de aanwezige GODD'ers hebben weer kunnen genieten van een stralend mooie dag, en leuke duiken en opnieuw de lekkere ondersteuning van de Pappie's...
Zondag 06/12/2015... Zeeland stond op de planning maar het gure weer heeft ons doen verkassen naar Ekeren, waar de aanwezige GODD'ers hebben kunnen genieten van leuke duiken en de traditioneel lekkere culinaire omkadering van de Pappie's...
Zondag 07/02/2016... guur weer, dus voor alle zekerheid een beschutte duikstek gekozen. Een 10-tal GODD'ers hebben toch kunnen genieten van een pril zonnetje en leuke duiken in Battenbroek... met uiteraard de ondertussen traditionele lekkere culinaire omkadering van de Pappie's...


Meer info over:

Oosterschelde: Click for Oosterschelde, Netherlands Forecast / Getijden


Laatste wijziging: May 23 13:58